Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 14. oktoober 2022

Arvestusala Edendaja kandidaat nr 5: Helari Pallas

Juba 11. novembril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2022 tiitli inimesele, kes on tegutsev arvestusala valdkonnas või seda tugevalt mõjutanud.
Grow Finance OÜ partner Helari Pallas
Foto: Meeli Küttim

Helari Pallas, Grow Finance OÜ partner kinnitab, et nii raamatupidamisteenus kui ka raamatupidaja enda roll on kardinaalselt muutunud. Kui varem peeti raamatupidajat pigem andmesisestajaks, siis nüüd võib öelda, et proaktiivne raamatupidaja on ettevõtja jaoks ülioluline võtmeisik.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700