Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 2. märts 2022

Kas on olemas kuulikindel retsept majandustarkvara valimisel?

Kuidas valida või tellida ettevõttele majandustarkvara, on küsimus, millega tuleb kõikidel juhtidel varem või hiljem rinda pista. Mille ja kellega peab neid valikuid tehes arvestama ja kes on selles osas sulle otsustaja ja juhina parim nõuandja?

Majandustarkvara tellija peab olema täna teadlikum ja nutikam kui kunagi varem. Alustades majandustarkvara otsingut peab tellija oma soovid ja vajadused ise defineerima, ERP - Enterprise Resource Planning partner ei ole siin hea abiline ega nõuandja, ütleb IT eksperrt ja Thermory AS IT juht Julia Ležeiko.

Oma reeglid annab ette ka tehnoloogia keerukus ja IT maastiku kiired muutused, vanad metoodikad majandustarkvara valikul enam ei tööta. Ettevõtte juhi või finantsjuhina on vaja IT eksperdi ja praktiku süsteemset vaadet ja nõuandeid, kuidas valida või tellida oma ettevõttele majandustarkavara nii, et saad just sellise lahenduse, mida sinu ettevõte vajab ning see on taskukohane ning tasuv investeering.

Räägime majandustarkvara teemadest põhjalikumalt 31. märtsil Eesti ainukesel raamatupidamisbüroodele ja teenusepakkujatele suunatud konverentsil.

Tule Raamatupidamisbüroode konverentsile “Kasumik kasv 2022” 31.märtsil, kus teeb praktilistest soovitustest tulvil ettekande pikaaegse kogemusega IT ekspert ja Thermory AS IT juht Julia Ležeiko.

Lisainfo ja registreerimine SIIN.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700