Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 2. märts 2022

Kas Eesti ettevõtjate abi Ukrainale on tulumaksuvaba?

Eesti osutab igakülgset abi Ukraina riigile ja kodanikele. 25.02.2022 teatas peaminister Kaja Kallas „Venemaa rünnak Ukraina vastu on rünnak demokraatia vastu. Ukraina vajab täna maksimaalset poliitilist, majanduslikku ja sõjalist tuge, samuti humanitaarabi. Eesti jätkab Ukrainale täiendava sõjalise ja humanitaarabi andmist. Lisaks varasemale abile otsustati toetada Ukrainat täiendavate Javelin tankitõrje raketisüsteemi rakettidega, meditsiinitarvikute, kuivtoidupakkide ja isikukaitsevahenditega, sealhulgas kiivritega.“
Foto: Andras Kralla

Ka Eesti ettevõtjad saavad abistada Ukrainat, seal tegutsevaid ettevõtjaid ja kodanikke. Abi soovitakse anda võimalikult kiiresti nii rahalises kui ka mitterahalises vormis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700