Autor: Raamatupidaja.ee • 28. veebruar 2022

Rahvusvahelise äriga seotud Eesti ettevõtja, kontrolli oma klientide riskitaset

Sõja algus Ukrainas on toonud Euroopa Liidu, Ameerika Ühendriikide, Suurbritannia ja liitlaste poolt üha uusi sanktsioone isikutele ja institutsioonidele, kelle sihipärane tegevus toetab saabunud sõda.
Foto: Pixabay

„Viimastel päevadel on eriti kiirelt laienenud ja oma mahult kasvanud kirjeldatud sanktsioonid, mistõttu on rahvusvahelist äri ajavatel ettevõtetel väga oluline järjepidevalt veenduda, kas nende klient on rahvusvaheliselt sanktsioneerimata,“ viitas Creditinfo Eesti tegevjuht Ege Metsandi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700