Autor: Raamatupidaja.ee • 14. jaanuar 2022

Sutt: Digipööre ilma küberturvalisuseta ei tule enam kõne alla

Tulevikus on raamatupidamine tõenäoliselt 100% digitaalne. Digilahendustega on võimalik juba täna olla oma raamatupidamisega tulevikus, sest nii saab digiteerida kõik etapid raamatupidamises. Digiteerimine ja masinloetavad e-arved ei ole enam midagi uut, ka pole küberturvalisus uus sõna. Samas on küberturvalisusega seoses ikkagi palju teadmatust ja iganenud mõtlemist “see juhtub teistega”.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt
Foto: Liis Treimann

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt rääkis teisipäeval Dubai Expo „Travel and Connectivity“ ärifoorumil, et digipöördest ei saa enam rääkida küberturvalisust kõrvale jättes.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700