Autor: Janno Riispapp • 12. jaanuar 2022

Maksuameti uus juht tahab panna andmed reaalajas liikuma

Maksu- ja tolliameti uus peadirektor Raigo Uukkivi
Foto: Andras Kralla
Maksu- ja tolliameti uue peadirektori Raigo Uukkivi suur plaan on koos statistikaametiga välja mõelda, kas ja kuidas saaks panna kogutavad andmed liikuma nii, et neid pole vaja kellelgi sisse trükkidagi.

Uukkivi tõdes, et ettevõtjad tajuvad riigi nõutavate deklaratsioonide ja andmestikega seotud halduskoormust kõrgena, mistõttu on vaja sellesse teemasse põhjalikumalt sisse vaadata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700