Autor: Raamatupidaja.ee • 7. detsember 2021

Advokaat hoiatab: nii solvumine kui solvamine võib maksta tuhandeid eurosid

Solvangud veebis võivad puudutada igaühte ning halvustav kommentaar internetis võib kirjutajale maksma minna tuhandeid eurosid. Advokaadibüroo Hedman vandeadvokaat aga hoiatab, et lisaks solvamisele võib solvumiselgi olla tuhandetesse eurodesse küündiv hind.
Foto: Pixabay

Sapine kommentaar internetis võib kirjutajale maksma minna sadu või lausa tuhandeid eurosid, mida kohtu poolt solvunud kannatanule valurahaks välja mõistetakse. “Kübersolvamisest ja selle võimalikest juriidilistest tagajärgedest on üsna palju kirjutatud, kuid solvavad kommentaarid ei ole internetist kadunud. Seda kinnitavad nii põgusad pilguheitmised kommentaariumidesse kui ka üha uued nõudekirjad ja kohtuvaidlused,” ütles advokaadibüroo Hedman partner ja vandeadvokaat Urmas Kiik.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700