Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 2. november 2021

Raamatupidajate Päev 2021 konverentsile lisandus uus esineja

Raamatupidajate Päev 2021 konverents teemal “Kes sa oled, raamatupidaja?” toimub 12. novembril Tallinnas imeilusas uues Kruiisiterminalis. Tähistame mõnusas meeleolus ühiselt rahvusvahelist raamatupidajate päeva, mida juhib armastatud saatejuht ja meelelahutaja Gaute Kivistik.
Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste valdkonnajuht Kaili Veiksaar

Raamatupidajate Päev 2021 esinejate hulka lisandus Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste juht Kaili Veiksaar, kes teeb konverentsil ettekande teemal: e-teenus “Maksekäitumiste hinnang” ja selle kasud raamatupidajale.

MTA üks uuemaid e-teenuseid “Maksekäitumise hinnangud” on olnud ettevõtjatele kasutada aastajagu. Millised on MTA ja ettevõtete senised kogemused ning millised on teenusega seotud arengud lähitulevikus ning millist kasu saavad teenusest raamatupidajad, nendest teemadest Kaili Veiksaar konverentsil räägibki.

Vaata konverentsi kava ja osta soodushinnaga pilet Raamatupidajate Päeva konverenstile juba täna SIIT.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700