Autor: Rahandusministeerium • 4. november 2021

15 põletavat küsimust rahvusvahelise miinimummaksu kohta

Majanduskoostöö ja Arengu Organisatsioonis (OECD) kiideti heaks 136 riigi poliitiline avaldus rahvusvahelisest maksureformist, millega ühines ka Eesti. Reformi üheks osaks on üleilmne miinimummaks, mis on tekitanud elavat meediahuvi ja tõstatanud rohkelt küsimusi.
Foto: Unsplash

Rahandusministeerium koondas miinimummaksu kohta kerkinud peamised küsimused ja vastused. Vastused on koostatud 8. oktoobril heaks kiidetud teksti ja selle alusdokumentide põhjal. Edasise töö ja Euroopa Liidu direktiivi menetluse käigus võivad mõned detailid muutuda või lisanduda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700