Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 21. september 2021

Kliendikeskne toimimisviis loob rahulolu

Sõnal „kliendikesksus” on palju tähendusi ja tõlgendusi, mis annab märku inimeste erinevast suhtumisest. Üldiselt seostub kliendikesksus sellega, mida klient kogeb suheldes ettevõttega vahetult või kaudselt. Oluline on see, kui rahule klient saadud kogemusega jääb.
Raamatupidaja.ee ärijuht Mare Timian

Kliendikesksuse konsultant ja koolitaja, Kliendikesksuse arendus OÜ juht Katri Rohesalu selgitab alljärgnevas intervjuus lähemalt, mis on kliendikesksus ja kellele see vajalik on.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700