Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor • 8. september 2021

Maksukäitumise hinnang

Vabariigi Valitsuse istungil kiideti 08.07.2021 heaks maksukohustuslaste registri põhimääruse muudatuse eelnõu. Selle eesmärk on kaotada piirang, mille kohaselt on ettevõtjatele mõeldud maksukäitumise hinnangute rakenduses juurdepääs maksukuulekuse hinnangu ja maksuasjade korrasoleku hinnangu andmetele vaid maksukohustuslasel, kelle kohta need käivad.
Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli õppetooli lektor
Foto: Raul Mee

Maksukohustuslaste registri põhimääruse kohaselt (avaldatud 25.03.2020, jõustunud 28.03.2020) kinnitati maksukäitumise hinnangute rakendus, milles tuuakse välja järgmised näitajad (§ 341) ettevõtjate kohta:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700