Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor • 18. august 2021

Töötukassa palgatoetuse kajastamine raamatupidamises

Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli õppetoolI lektor selgitab, kuidas raamatupidamises kajastada töötukassa palgatoetust, pidades silmas ka mitmeid erijuhte.
Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia maksunduse ja tolli õppetooli lektor
Foto: Raul Mee

Töötukassalt palgatoetuse taotlemisest kirjutas hiljuti palgauudised.ee portaalis Eesti Töötukassa tööandjate teenuste peaspetsialist Maria Palts artiklis „Palgatoetus on abiks tööjõukulude vähendamisel“. Kui palgatoetuse taotlus on rahuldatud, siis kannab Töötukassa sõlmitud halduslepingu alusel palgatoetuse taotleja pangakontole.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700