Autor: Äripäeva Infopank • 12. august 2021

Äriregister langes kriitikatule alla: see on aegunud ja tuleks erakätesse anda

Äripäeva Infopank uurib, miks ettevõtete majandusaasta aruanded hilinevad. Ettevõtjate hinnangul on äriregister aegunud ja ebamugav, samuti tunnistab justiitsministeerium, et järelevalve poolest on seal 12 aastat valitsenud korralagedus.
Foto: Äripäeva Infopank

Infopankuri stuudios käisid sel teemal arutamas ettevõtja Indrek Kasela, justiitsministeeriumi asekantsler Viljar Peep ja KPMG auditi juht Indrek Alliksaar. Raadiosaadet juhtis Infopanga analüütik Sigrid Kõiv.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700