Autor: Raamatupidaja.ee • 5. august 2021

Põllumajandusloomi saab välgu vastu kindlustada tavapärase varakindlustusega

Juuli keskel sai Pärnumaal välgutabamuse seitse hinnalist tõuveist, kes polnud paraku kindlustatud. Kindlustuseksperdi sõnul pole aga selline kindlustus üldse keeruline ega kallis, kuna välgu vastu saab loomi kindlustada tavapärase varakindlustusega samamoodi nagu tootmisseadmeid.

Scanpix
Foto: Indrek Susi
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700