Autor: Anu Jõgi • 3. august 2021

Küünlatehase välja ostnud soomlane plaanib konkurendi ostu

Kui soomlane Harri Aaltonen partnerilt küünlatehast välja ostes ei avaldanud, mil viisil ta tehase tootmismahu kahekordistada kavatseb, siis nüüd on ta avameelsem – järgmine hüpe tuleb konkurendi ostuga.
ASi Hansa Candle omanikud Tarvo Moss (vaskaul) ja Harri Aaltonen rõõmustavad uue teeküünlaliini üle.
Foto: Väinu Rozental

Kui Aaltonen kolm nädalat tagasi Hansa Candle’i teise poole Tarvo Mossi käest välja ostis, rääkis ta, et kui küünlavabriku selle aasta käive ulatub kuskil 24 miljoni euroni, siis aastaks 2025 tahab ta selle kahekordistada. Kuidas ta seda teeb, Aaltonen ei vastanud. „Kahjuks ei saa ma seda öelda, sest meie konkurendid loevad ka ajalehte.“

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700