Autor: Äripäev • 8. juuli 2021

Tallinna sadade miljonite haldaja lahkub ametist

Katrin Kendra on tööl augusti lõpuni.
Foto: Raul Mee
Tallinna kõige kõrgemalt tasustatud töötaja, finantsdirektor Katrin Kendra lahkub augusti lõpus ametist, linn hakkab konkursiga uut finantsjuhti otsima.

Allinna linnapea Mihhail Kõlvart avaldas pressiteate vahendusel rõõmu, et Katrin Kendra on nõus aasta lõpuni veel linnale abiks olema. Tema sõnul on Katrin Kendra olnud Tallinna rahakoti vastutustundlik hoidja ligi kakskümmend aastat.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700