Autor: Raamatupidaja.ee • 11. juuni 2021

Tudeng, see on sinu võimalus! Arvestusala uurimustööde konkursi tähtaeg 20.06.2021!

Hea, tudeng! Nüüd on sinu võimalus silma paista, kui õpid finantsjuhtimist, majandusarvestust, ärijuhtimist, raamatupidamist, auditiga seotud erialasid jms.

Tule oma tööga konkursile, sest arvestusala valdkonnas on see ainuke võimalus oma lõputööga koos teiste tudengitega mõõtu võtta. Ja kutsu kaastudengid samuti kampa, sest on põhjust pidutseda - konkurss saab 2021. aastal juba 10. aastaseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700