Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 11. juuni 2021
Toomas Truuverk, Äripäeva peadirektori asetäitja, Meelis Männik, SYLNAB finantsjuht, Johan Bergqvist, Bolt Technology OÜ finantsjuht, Martin Kalle, Thermory AS finantsjuht, Lauri Past, PwC partner, Daisy Pello, Finantsuudised.ee juht

Aasta mõjukaim finantsjuht on selgunud

Juba 10. korda valisid Äripäev ja BIG4 audiitorbürood aasta mõjukaima finantsjuhi. Võitja kuulutati välja 9. juunil Pärnu Finantskonverentsil. Selgus ka parima kolleegi auhinna saaja.

Aasta mõjukaimaks finantsjuhiks valiti Bolt Technology OÜ finantsjuht Johan Bergqvist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700