Autor: Raamatupidaja.ee • 7. juuni 2021

Ministeeriumid uurivad, kuidas edendada e-arvete kasutamist erasektoris

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium koos rahandusministeeriumiga kuulutasid välja riigihanke, mille eesmärk on analüüsida ettevõtjate ja avaliku sektori e-arvete kasutamist ja selle takistusi. Siht on aastaks 2023 e-arved ettevõtjate seas laialdaselt kasutusele võtta.
Foto: Sven Arbet

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi reaalajamajanduse valdkonna juhi Sirli Heinsoo sõnul on riigi eesmärk e-arvete puhul pakkuda ettevõtjatele võimalikult kvaliteetset ja väikese halduskoormusega lahendust. „Paber- ja PDF arved on kulukad ja nende töötlus on aja- ja töömahukas. Avalikus sektoris on juba kaks aastat toimetatud ainult e-arvetega ja see tõstab nii andmete kvaliteeti kui säästab aega ning maksumaksja raha.“

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700