Autor: Raamatupidaja.ee • 14. mai 2021

Arco Vara aktsionärid kinnitasid üldkoosolekul kvartaalse dividendi

Arco Vara aktsionärid kiitsid heaks juhatuse ettepaneku kinnitada uus dividendipoliitika, mille järgi toimuvad dividendimaksed kuni 2023. aasta lõpuni kord kvartalis. Ettevõtte järgmiste aastate plaanide hulka kuulub müügitulu kasvatamine 20% aastas, aktiivsete projektide omakapitali tootluse hoidmine 20% juures ning uuele turule sisenemine.
Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe
Foto: Daisy Lappard

Arco Vara korralise üldkoosolekul Tallinnas kinnitas majandusaasta aruande ja kiitis heaks juhatuse otsuse kanda majandusaasta puhaskasum 1 012 000 eurot jaotamata kasumi hulka. Aktsionäridele makstakse dividendi 0,06 eurot aktsia kohta ning dividend makstakse välja neljas osas - 0,03 eurot aktsia kohta 15. juunil 2021 ning 0,01 eurot aktsia kohta 15. septembril ja, 15. detsembril 2021 ning 15. märtsil. 2022. aastal.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700