Autor: Robin Teever, Piret Jesse ja Karin Madisson, Advokaadibüroo Sorainen • 30. aprill 2021

Meeldetuletus: lähenevad aastaaruannete kinnitamise tähtpäevad

2021. aastal on äriühingud kohustatud kinnitama ja esitama oma 2020. majandusaasta aruanded hiljemalt 30. juuniks 2021. See erineb aastast 2020, kus COVID-19 pandeemiast tingitud seadusemuudatused pikendasid äriregistrile majandusaasta aruannete esitamise tähtaega. Sorainen pakub kasulikke nõuandeid ja meeldetuletusi aktsionäride üldkoosolekute ja osanike koosolekute korraldamiseks. Kuna COVID-19 pandeemia mõjud veel kestavad, toome eraldi välja ka mõned üldised soovitused elektrooniliste koosolekute pidamiseks.
Foto: Pixabay

Erinevad viisid otsuste vastuvõtmiseks

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700