Autor: Raamatupidaja.ee • 22. aprill 2021

Statistikaameti peadirektori ülesandeid hakkab täitma Kaie Koskaru-Nelk

Mart Mägi on olnud statistikaameti peadirektor alates 2017. aasta aprillist ja tema viimane tööpäev ametis on 7. mai. Alates 10. maist asub Mägi tööle AS Eesti Post juhatuse esimehena.
Uue peadirektori ametisse nimetamiseni täidab peadirektori ülesandeid statistikaameti peadirektori asetäitja Kaie Koskaru-Nelk

Mart Mägi sõnul uskus ta neli aastat tagasi statistikaametiga liitudes, et ühiselt suudetakse muuta andmete kogumine ja riikliku statistika kasutamine kõigi huvigruppide jaoks lihtsamaks, mugavamaks ning kasulikumaks. „Tänan kogu statistikaameti meeskonda. Meil on olnud huvitavad ja pöördelised ajad ning oleme saavutanud nii väikeseid kui ka suuremaid võite. Ennekõike tunnen uhkust, et oleme suutnud kõikidele huvigruppidele pakkuda senisest selgemat informatsiooni teadmuspõhisteks otsusteks,“ lisas Mägi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700