Autorid: Raamatupidaja.ee , Maksu- ja Tolliamet • 12. aprill 2021

Maksuvõlglaste TOP: võlgu jäävad pigem üksikud raamatupidamisbürood

12. aprillil avaldati uus maksuvõlglaste TOP, mille kohaselt on maksuametile jäänud võlgu pea 5000 ettevõtet, kellest esikohal on kaks mootorikütusega tegutsevat ettevõttet võlgnevusega, mis ületab 10 miljonit eurot. Kuigi raamatupidamisbürood naljalt maksuvõlgnevusse ei satu, leidub TOP-is ka 17 raamatupidamisteenuse pakkujat.
: Maksu- ja tolliamet, tulude deklareerimine, tuludeklaratsioon: EESTI: 12FEB19Maksu- ja tolliamet Ülemistel. lt/: Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Raamatupidamisvaldkonna võlglased on pigem pikemaajaliselt võlgu, selgub tegevusala põhisest aruandest. Kõige suurema võlgnevusega Treemen Invest on võlglaste nimekirjas juba 2015. aastast. Möödunud aastal tekkinud võlgnevusi on ettevõtete hulgas kolm, sel aastal pole lisandunud ühtegi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700