Autor: Raamatupidaja.ee • 6. aprill 2021
Ainult tellijatele

Tühja kasseti tasu aruanne tuleb esitada 20. juuliks

Nn tühja kasseti tasu uue regulatsiooni kohaselt laieneb teoste isikliku kasutuse tasu (mida peab maksma seadme ostja) järgmistele seadmetele: arvutid, nutitelefonid, salvestavad telerid, mälupulgad ja mälukaardid, MP3/MP4-mängijaga telefonid, CD-, DVD-, BD-videosalvestusseadmed, sisemäluga MP3/MP4-mängijad, välised kõvakettad ning optilised andmekandjad.

Tasu kogujaks on määratud Eesti Autorite Ühing, kes omakorda kogub tasu seadmete maaletoojatelt ja tootjatelt. Antud muudatus hakkas kehtima alates 1. aprillist. Kuigi veel puudub täpne aruande vorm, tuleb II kvartalis maaletoodud- ja/või müüdud seadmete aruanne esitada 20. juuliks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700