Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 9. aprill 2021

Anastasia Borovaja: töötan tiimi ja klientide rahulolu nimel

Grant Thornton Balticu partner, raamatupidamise valdkonna juht Anastasia Borovaja on juba üle kümne aasta töötanud selle nimel, et igapäevatööd tehes pakkuda meeldejäävat kliendikogemust ja kvaliteetset teenust ning olla ühtlasi atraktiivne tööandja.
Grant Thornton Balticu partner ja raamatupidamise valdkonna juht Anastasia Borovaja
Foto: Meeli Küttim

Särtsaka temperamendiga Anastasia on sündinud ja kasvanud Lääne-Virumaal Tamsalus. Ta on juba varajasest lapsepõlvest saati püstitanud endale eesmärke ning seejärel neid täitma asunud. Tema kinnitusel saab kõik alguse ideest ja julgusest katsetada. Sellist ettevõtlikkust jagub temas küllaga.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700