Autor: Raamatupidaja.ee • 1. aprill 2021

Soovitused ESEF aruannete koostajatele

Ehkki börsiemitentide kohustus avalikustada oma majandusaasta aruanded ESEF formaadis lükati Euroopa Liidu poolt aasta võrra edasi ja ka Eesti Valitsus on edasi lükkamise kavatsusest ametlikult teada andnud, on Eestis juba mitmeid ettevõtteid, kes on ühel või teisel põhjusel otsustanud esitada 2020. aasta majandusaasta aruanded ESEF formaadis. Esimesed ESEF aruanded on avalikustatud ning lähikuudel on lisandumas veel mõned. KPMG vandeaudiitorid ja raamatupidamisnõustajad Siim Kannistu ning Age Peterson annavad soovitusi, kuidas korraldada ESEF aruande koostamine nii, et protsess oleks võimalikult efektiivne ja lõpptulemus kvaliteetne.
Foto: Pixabay

Kuidas vältida vigu ja ootamatusi ESEF aruannete koostamisel?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700