Autor: Raamatupidaja.ee • 23. märts 2021

Riskijuhtimise veebikonverents: risk - oht või võimalus?

Mis võib valesti minna ja millised on tagajärjed? Riske ei saa alati vältida, aga neid saab hallata. Kui riskina tunneme me tavapäraselt ohtu, siis riskijuhtimine kätkeb endas valikuid ja võimalusi, kuidas ettevõtte saab oma tegevusi planeerida ja prioriseerida toetamaks eesmärkide saavutamist. Valdkonna parimad spetsialistid selgitavad konverentsil missugused riskid organisatsioone mõjutavad ja kuidas riskijuhtimine aitab kriisis ellu jääda.

Riskijuhtimine aitab suurendada ettevõtte protsesside jätkusuutlikkust, vähendada ebakindlust ja ennetada võimalikku kahju. Maailma tabanud pandeemialaine on riskide maandamisele ja hajutamisele pannud mõtlema ka need ettevõtted, kes seni muretult edulainel seilasid ning sellist pikaajalist sulgemist eales ette näha ei osanud.

Riskijuhtimise konverentsil räägivad valdkonna spetsialistid ja kogemustega praktikud erinevatest riskidest ja nende hajutamise võimalustest. Vaatame nii strateegilist riskijuhtimist, kui korruptsiooni-, rahapesu- ja küberriske ning kindlasti jagame mõtteid, kas ja kuidas saab üks ettevõte pandeemiaks valmis olla või seda edukamalt üle elada.

REGISTREERU SIIN! Soodushind kehtib kuni 28.03.2021!

Konverentsi korraldab Äripäev koostöös Eesti Siseaudiitorite Ühinguga. Konverentsil osalemine annab 6 CPE punkti. Konverentsi teemad ja esinejad:

- "Riskijuhtimine, kui väärtuse loomise vahend" - Teet Tamme, sisekontrolliteenuste ja pettuste uurimise valdkonna juht, EY Eesti

- "Infosüsteemide ja andmetega seotud riskide juhtimine, järelevalve ja kontrollimehhanismid" - Klaid Mägi, küberturvalisuse valdkonnajuht

- "Rahapesurisk – kas vaid finantssektori väljakutse?" - Andre Nõmm, Finantsinspektsiooni juhatuse liige

- "Riskide juhtimine kriisiolukorras" - Toomas Malva, politseikolonel

- "Riskihaldus etalonturbe kontekstis elutähtsa teenuse osutamisel" - Mari Seeba RIA

- "Riskid organisatsioonide ühendamisel" - Mihkel Mäeker, riskijuht, Transpordiamet

- "Riskijuhtimise mudel Eesti Energia näitel" - Kaupo Kiisler, Eesti Energia riskijuhtimise osakonna juhataja

- "Riskijuhtimise intregeerimine organisatsiooni juhtimisprotsessidesse" - Andreas Meister, riskijuht, Telia Eesti AS

- "Juhtimise tööriist - PlanPro: abivahend riskijuhtimise protsesside tõhustamisel" - Kalev Truusalu, PlanPro CEO & partner

- "Riskide tunnetamist mõjutavad sotsiaalsed ja psühholoogilised tegurid" - Heidi Reinson, käitumisteaduste juhtekspert, Kantar Emor

Konverentsipäeva juhib: Mare Timian, Eesti Siseaudiitorite Ühingu juhatuse esimees

Sihtgrupp: sisekontrolörid, (sise)audiitorid, riskijuhid, finantsjuhid, kvaliteedijuhid, ettevõtete ja organisatsioonide erinevate tasandite juhid, kohalike omavalitsuste juhid ja revisjonikomisjoni liikmed, jt riskijuhtimisest huvitatud isikud

Seoses hetkel kehtivate piirangute ning viiruse kõrge levikuga toimub konverents veebiülekande vahendusel. Veebiülekande puhul on osalejatel võimalus konverentsi jälgida nii arvuti, kui nutiseadme vahendusel. Meie ülekande keskkonnas on võimalus esitada küsimusi, suhelda teiste osalejatega, tutvuda materjalidega ning hiljem konverentsi järele vaadata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700