Autor: Raamatupidaja.ee • 19. märts 2021

III pensionisambaga liitumistel on endiselt hoog sees

Pensionireformist tulenenud muutustega kaasnes eelmise aasta lõpus III sambaga liitumiste buum, mis väiksemas mahus on jätkunud ka selle aasta alguses. Kahe kuuga on III samba lepingute arv kasvanud neli protsenti.
Foto: Pixabay

”Kolmanda sambaga liitumine on kaugel vaikelust, kuigi see ei ole hetkel nii intensiivne kui läinud aasta lõpus. Aasta esimese kahe kuuga on Eestis III samba lepingute arv kasvanud ligi neli protsenti, mis sellele eelnenud hüppelist kasvu arvestades on korralik tulemus. Võrreldes aastataguse ajaga on III sambas raha koguvaid inimesi ligi kolm korda rohkem ning on näha, et huvi püsib,“ ütles SEB Life and Pension Baltic Eesti filiaali juht Triin Messimas.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700