Autor: Äripäeva Infopank • 17. märts 2021

Missugused raamatupidamisbürood maksid 2020 IV kvartalis kõrgeimat töötasu?

Äripäeva Infopangast selgub, et möödunud aasta neljandas kvartalis tõusis mitmes raamatupidamisbüroos keskmine brutotöötasu märkimisväärselt. Vaatame, missugustest raamatupidamisbüroodes oli keskmine töötasu kõrgeim ning kus oli kasv või langus suurim.

Raamatupidamisbüroode brutotöötasu 2020. aasta neljandas kvartalis:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700