Autor: Kristjan Pruul • 11. märts 2021

Lisaeelarve tuleb 500–700 miljonit eurot

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus
Foto: Liis Treimann
Lähinädalatel riigikokku viidava lisaeelarvekava lõplik suurus pole teada, aga jääb vahemikku 500–700 miljonit eurot.

Sellest veerand läheb töötasuhüvitisteks. "Pool kogusummast on tervishoid ja sotsiaalvaldkond, millest omakorda pool töötasuhüvitised, mis ilmselt on suurim kuluartikkel," ütles rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus valitsuse pressikonverentsil.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700