Autor: Raamatupidaja.ee • 8. märts 2021

Excellent Business Solutions aitab klientidel õnnestuda. Raamatupidaja, liitu meeskonnaga!

Excellent Business Solutions Eesti AS on pilvepõhiste äritarkvarade Standard Books ja Standard ERP arendaja. Otsime oma tiimi RAAMATUPIDAJA mantlipärijat, kes tegeleks igapäevase raamatupidamisega, lööks kaasa programmi arendamisel ning oleks paremaks käeks juhatusele ja tugiliini töötajatele.

Enam kui 18 aasta jooksul oleme loonud lahendusi rohkem kui 30 000-le Eesti ettevõttele, et igapäevane finantside juhtimine koos raamatupidamise, palgaarvestuse, kliendihalduse, müügihalduse, logistika, ärianalüüsi ja teiste funktsioonidega oleks mugavalt ja korrektselt tehtud.

Meie meeskonda kuulub enam kui 30 spetsialisti ja oma ala eksperti, kes töötavad selle nimel, et pakkuda parimat võimalikku äritarkvara. Tänu rahvusvahelise kogemusega meeskonnale oleme hästi kursis valdkonna arengutega ning Standard Booksi ja ERPi arendamine on meie jaoks järjepidev protsess.

Pikaajalised kogemused on teinud meist usaldusväärse koostööpartneri paljudele Eesti ettevõtetele. Me aitame oma klientidel õnnestuda.

Otsime oma meeskonda RAAMATUPIDAJA mantlipärijat:

- kes tegeleks ettevõtte igapäevase raamatupidamisega ja lööks kaasa Standard Booksi arendamisel;

- on paremaks käeks juhatusele ja tugiliini töötajatele, et tagada korrektsus Excellenti finantsandmetes ja aitab muuta ka efektiivsemaks  meie klientide töö. Mida võimekamaks teeme koos tarkvara ja meie töötajad, seda rohkem jääb aega põnevateks väljakutseteks ja enesearenduseks.

Tööaeg on jagatud kontori ja vabalt valitud koha vahel. Viimase puhul on peamine operatiivne kättesaadavus ning tööülesannete korrektne ja õigeaegne täitmine.

Ootame Sind kandideerima, kui

● Sulle meeldib analüüsida;

● Sa ei karda katsetada ja kasutada uusi tehnilisi lahendusi;

● Sulle meeldib suhelda ja aidata inimesi;

● lisaks sellele meeldib Sulle Standard Books või Standard ERP programm ja oled selle kasutaja.

Sind ootab

● töötamine kollektiivis, kus arendatakse igapäevaselt Standard Books äritarkvara;

● kaasaegne töökeskkond Ülemiste City linnakus;

● nooruslik ja ühtehoidev meeskond;

● motiveeriv palgasüsteem;

● terve hulk erisoodustuse alla kuuluvaid hüvesid

Saada oma CV hiljemalt 21.03.2021 aadressile [email protected] ning tutvu oma tulevase meeskonnaga lähemalt SIIT!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700