Autor: Juta Tikk, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor • 10. märts 2021
Ainult tellijatele

Kauba- ja tootmisvarude kuluarvestusmeetodid

Materiaalsed kauba- ja tootmisvarud moodustavad sellise osa majandusüksuse käibevaradest, mida hoitakse müügiks, toodetakse või tarbitakse tootmises või teenuste osutamisel tavapärase äritegevuse käigus. Varude mõiste hõlmab lisaks eelnimetatutele ka selliseid objekte nagu edasimüügiks hoitavad seadmed ja kinnisvara.

Juta Tikk tutvustab kauba- ja tootmisvarude kuluarvestusmeetodeid
Autor: Meeli Küttim

Kaubandusettevõttes kajastatakse varuna kõiki kaupu, mis on majandusüksuse omanduses ja mis on ettenähtud müügiks, sealhulgas ka teelolevad kaubad. Teelolevate kaupade korral ei arvestata varusse kaupu, mis ei ole majandusüksuse omanduses, näiteks

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700