Autor: Palgauudised.ee • 1. märts 2021

Tervise edendamise kulude maksuvaba piirmäära tahetakse tõsta

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda esitas rahandusministeeriumile ettepaneku tõsta tervise edendamise kulude maksuvaba piirmäära senise 400 euro pealt 800 euroni aastas. Samuti soovitakse maksuvabade kulude loetellu lisada vaktsineerimine, terviseuuringud ja ka tasulised tervishoiuteenused.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts
Foto: Liis Treimann

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts sõnas ettepanekut kommenteerides, et lubades ettevõtjatel panustada maksuvabalt rohkem töötajate tervisesse, on võimalik ennetada haigusi ja suurendada inimeste tervena elatud aastate arvu. „Kehtiv regulatsioon ei võimalda praegu tööandjatel piisavalt palju panustada töötaja tervisesse, sest 100 eurot kvartalis on võrdlemisi madala piirmääraga ja samuti on teenuste hulk liialt kitsas.“

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700