Autor: Raamatupidaja.ee • 22. veebruar 2021

Kuidas määrata tegelikku kasusaajat

Äriregistri ettevõtjaportaalis tuleb majandusüksust kirjeldava ühe informatsioonina esitada ka tegeliku kasusaaja või tegelike kasusaajate andmed. Ohukohad ja võimalused tegelike kasusaajate määratlemisel toovad välja BDO asjatundjad Sulev Luiga ja Tiiu Mõttus.
Tiiu Mõttus, BDO Eesti

Äriregistri poolt on seejuures avalikustatud kaks juhendit, mis täpsustavad teemat:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700