Autor: Raamatupidaja.ee • 19. veebruar 2021

Sellest aastast hakatakse kõigilt avaliku sektori üksustelt koguma makseandmikke

Riigi Tugiteenuste Keskus ja Rahandusministeeriumi Infotehnoloogiakeskus on koostöös Wisercatiga loonud uue avaliku sektori saldoandmike infosüsteemi. Viisteist aastat kasutusel olnud SALDO platvorm on nüüdsest kasutajasõbralikum, selle hooldamine on efektiivsem ning kogutav andmestik muudab riigi tegevuse läbipaistvamaks. Uues kuues süsteem aitab muuhulgas kaasa korruptsioonivastasele võitlusele.
Foto: Pixabay

Peale edukat testimist käivitati uus portaal 17. veebruarist ning kasutajad saavad nüüdsest andmeid portaali sisestada uuel aadressil saldo.rtk.ee.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700