Autor: Raamatupidaja.ee • 13. veebruar 2021

Nutikad kingitused sõbrapäevaks

Kuigi kinkide tegemine on aastatega võrdlemisi vähemaks jäänud, tehakse neid siiski ning seda ka Sõbrapäeval. Kui soovid oma sõbrale Valentinipäevaks midagi kinkida, siis toome sinuni mõned head ideed, mis su sõbrale kindlasti igavesti meelde jäävad.
Foto: Pexels

Valentini- ja sõbrapäeva ajaloost

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700