Autor: Marianne Lõhmus, finantsuudised.ee juht • 5. veebruar 2021

Hääleta! Kes on aasta hinnatuim finantsjuht?

Juba kümnendat aastat valivad Äripäev ja BIG4 audiitorbürood aasta mõjukaimat finantsjuhti. Anname välja ka parima kolleegi auhinna ehk soovime teada, kes on aasta hinnatuim finantsjuht meie lugejate meelest. Kelle töö oli Sinu meelest eelmisel aastal kõige mõjukam?
Mõjukama finantsjuhi autasustamine 2020. aasta Pärnu Finantskonverentsil.
Foto: Raul Mee

Žürii valiku ja rahvahääletuse tulemusena tõusid esile 12 finalisti, kes on viimasel aastal suurte tegudega silma paistnud. Palume teil nende seast välja valida kõige meeldejäävamate saavutustega silma paistnud finantsjuhi. Aasta mõjukaima finantsjuhi tiitli ja kolleegipreemia saaja selguvad Pärnu Finantskonverentsil.

Kõigi hääletajate vahel loosime välja tasuta osaluse tänavusel Pärnu Finantskonverentsil "Tuleviku teenäitaja". Oma hääle saad anda SIIN!

2021 mõjukaima finantsjuhi kolleegipreemia kandidaatideks on:

- Raavo Leiten, Fortumo OÜ

- Taavi Gröön, PERH

- Meelis Männik, Synlab

- Jelena Mäting, Fenestra AS

- Neringa Narbutiene, Nortal AS

- Johan Bergqvist, Bolt AS

- Martin Kalle, Thermory AS

- Age Käos, Lux Express AS

- Karmo Piikmann, Alexela AS

- Paul Priit Lukka, Operail AS

- Katrin Vellema, Eesti Teed AS

- Maigi Pärnik, Baltika Grupp

Aastaid žürii tööd juhtinud Äripäeva finantsjuhi Toomas Truuverki sõnul on mõjukaima finantsjuhi valimine ellu kutsutud, et tõsta esile neid edukaid valdkonna tõelisi tippe, keda on põhjust tunnustada ja teistele eeskujuks seada. Finantsjuht jääb tihtipeale tagaplaanile ja tema tegevus on päriselt näha vaid lähematele kolleegidele. Finantsjuhi levinud kuvand on kui stabiliseerija ja asjade korras hoidja. „Meie tahame näidata, et see ei pruugi sugugi nii olla ja tihti teeb suure eeltöö tähtsale läbimurdele ja löödud väravale just nn kaitseliin finantsjuhi eestvedamisel.“

Pärnu Finantskonverents "Tuleviku teenäitaja" toimub 15.-16. aprillil Pärnu Kontserdimajas. Eesti parimate spetsialistide kõrval astuvad lavale ka tunnustatud välisesinejad Galtih Nadbornik ning Stefan Hyttfors.

Tutvu kava, esinejate ja osalejatega SIIN!

Aasta mõjukama finantsjuhi konkursi züriisse kuuluvad: Lauri Past - PwC Eesti partner, auditiosakonna juht, juhtivaudiitor; Olesia Abramova, EY Eesti auditiosakonna partner; Andris Jegers, KPMG Seeniorpartner, tegevjuht, vandeaudiitor; Villu Zirnask, Äripäeva Finantsjuhtimise Infolehe kaasautor; Mariel Akkermann, vandeaudiitor, Deloitte Audit Eesti.

Aja jooksul on tiitli saanud tublid finantsjuhid Margus Kaasik (Eesti Energia), Maigi Pärnik-Pernik (Baltika), Ahti Puur (VKG), Marilin Hein (Eften), Rain Silivask (Graanul Invest), Meelis Paakspuu (LHV), Astrit Viisma-Kass (Magnetic MRO), Marko Raid (Tallinna Sadam) ja Kristel Volver (UP Invest).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700