Autor: Finantsuudised.ee • 14. jaanuar 2021

Algab aasta mõjukaima finantsjuhi valimine - esita oma kandidaat!

Juba kümnendat korda valivad Äripäev ja BIG4 audiitorbürood aasta mõjukaimat finantsjuhti. Sel korral anname ka rahvale võimaluse esitada oma nominente, kellest populaarsemad kaasatakse zürii- ja rahvahääletusele.
Möödunud aastal pälvis Pärnu Finantskonverentsil aasta mõjukaima finantsjuhi tiitli Kristel Volmer Up Investist.
Foto: Raul Mee

Mõjuka finantsjuhi välja kuulutamine on ellu kutsutud, et tõsta esile tõeliselt häid finantsjuhte, kes on väga hästi hakkama saanud spetsiifilist pädevust nõudvas valdkonnas ja väärtustada nende panust edukate ettevõtete juhtimises. Fookuses on suured ja edukad tehingud, erakordne saavutus organisatsiooni arendamisel, silmapaistev panus finantsjuhtimise valdkonna arengusse ning ettevõtte edukus.

Tunnusta kolleegi, koostööpartnerit või tuttavat! Esita oma kandidaadi andmed vormi kaudu SIIN! Mõjukaima finantsjuhi nominendid avaldame finantsuudised.ee veebis. Aasta mõjukaima finantsjuhi avalikustame 16. aprillil Pärnu Finantskonverentsil "Tuleviku teenäitaja".

Aasta
Nimi
Ettevõte
2 020Kristel VolverUP Invest
2 019Marko RaidTallinna Sadam
2 018Astrit Viisma-KassMagnetic MRO
2 017Meelis Paakspuu LHV Grupp
2 016Rain SilivaskGraanul Invest
2 015Marilin HeinEften Capital
2 014Ahti PuurViru Keemia Grupp
2 013Maigi Pärnik-PernikBaltika
2 012Margus KaasikEesti Energia

Loe ka intervjuud eelmise aasta mõjukaima finantsjuhi Kristel Volveriga: "Eesti mõjukaim finantsjuht: mulle tõid tiitli kriitilisus, töökus ja oskus näha suurt pilti"

Esita oma kandidaat SIIN!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700