Autor: Raamatupidaja.ee • 30. detsember 2020

Merit Tarkvara saab uue juhi

Merit Tarkvara AS nõukogu valis uueks juhatajaks Tõnis Kase. Uus juht võtab töökohustused üle alates jaanuarist.
Merit Tarkvara uus juhataja Tõnis Kase

Kase sõnul jätkab Merit Tarkvara raamatupidajate ja ettevõtjate töö lihtsustamise ja automatiseerimisega. "Merit on suurepärases seisus, me oleme Eestis turuliidrid ning kasvame idufirmaliku kiirusega Soomes ja Poolas. Siiski on teha veel palju ja areng ei jää kunagi seisma," ütles Kask.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700