Autor: Raamatupidaja.ee • 20. detsember 2020

Notaritehingute arv ei langenud vaatamata teisele viiruselainele

Notarite Koja statistika põhjal teine viiruselaine novembris veel notaritehingutele kevadisega sarnast mõju ei avaldanud ning oktoobriga võrreldes toimingute arv isegi veidi kasvas. Küll on pandeemia teine laine jätkuvalt andnud hoogu notariaalsete tehingute kaugtõestamisele, mis oktoobri-novembri võrdluses kasvas ligi poole võrra.
Foto: Pixabay

„Novembri ja oktoobri arvude põhjal saab tõesti väita, et majandustegevus jätkus nii normaalselt kui see antud olukorras võimalik oli ning kevadega võrreldavat langust toimingute arvus ei tekkinud. Samas on ka eelmistel aastatel olnud tavapärane, et jõulude eelsetel kuudel tehakse mõnevõrra rohkem notariaalseid toiminguid,“ ütles Notarite Koja esimees Merle Saar-Johanson.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700