Autor: Raamatupidaja.ee • 20. detsember 2020
Ainult tellijatele

Notaritehingute arv ei langenud vaatamata teisele viiruselainele

Notarite Koja statistika põhjal teine viiruselaine novembris veel notaritehingutele kevadisega sarnast mõju ei avaldanud ning oktoobriga võrreldes toimingute arv isegi veidi kasvas. Küll on pandeemia teine laine jätkuvalt andnud hoogu notariaalsete tehingute kaugtõestamisele, mis oktoobri-novembri võrdluses kasvas ligi poole võrra.

Autor: Pixabay

„Novembri ja oktoobri arvude põhjal saab tõesti väita, et majandustegevus jätkus nii normaalselt kui see antud olukorras võimalik oli ning kevadega võrreldavat langust toimingute arvus ei tekkinud. Samas on ka eelmistel aastatel olnud tavapärane, et jõulude eelsetel kuudel tehakse mõnevõrra rohkem notariaalseid toiminguid,“ ütles Notarite Koja esimees Merle Saar-Johanson.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700