Autor: Raamatupidaja.ee • 9. detsember 2020

Maksu- ja Tolliamet tuletab meelde: 1.01.2021 lõppeb Ühendkuningriigi üleminekuperiood

Alates 1. jaanuarist 2021 on Ühendkuningriigi (ÜK) väljaastumisega Euroopa Liidust (EL) kehtestatud üleminekuperiood läbi. See tähendab, et alates 1. jaanuarist 2021 kaasneb kaubavahetusel ÜK-ga tolliformaalsuste teostamise kohustus.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Alates 1. jaanuarist 2021 ei ole enam võimalik aktsiisikauba lähetamisel ajutises aktsiisivabastuses elektroonsete saatelehtede vormistamine ÜK-le EMCS süsteemis. Kõik aktiivsed saatelehed, millele ei ole 31. detsembriks 2020 vormistatud vastuvõtuteadet, tuleb lõpetada hiljemalt 31. maiks 2021.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700