Autor: Marianne Lõhmus • 9. detsember 2020

150 Raamatupidamise Praktiku numbrit

Esimene ajakiri RP nägi ilmavalgust 2006. aasta jaanuaris, kui selle kutsus ellu tollane peatoimetaja ja raamatupidaja.ee veebilehe juht Krista Mulenok. Kokkulepe oli, et enne kui ajakirja hakatakse kokku panema ja trükkima, tuleb leida vähemalt 500 tellijat. Selge eesmärk viis sihile ning tänavune juubelihõnguline detsembrinumber on juba ajakirja 150.

Krista Mulenok meenutab tollast algatust eelkõige õilsa missioonina muuta raamatupidajate tööd ja elu niipalju lihtsamaks ja efektiivsemaks, et iga raamatupidaja saaks nädalas ühe vaba päeva juurde. Paraku tunnistab ta, et nii palju muid asju on juurde tulnud, seega ei saa raamatupidajad endiselt öelda, et saaksid nelja päevaga viie päeva töö tehtud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700