Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 26. november 2020

Exceli nipp: kas kuupäev langeb etteantud vahemikku?

Mõne analüüsi käigus on vahel vaja kindlaks teha, kas kuupäev langeb teatud vahemikku või mitte. Proovime selle ülesande lahendada lisaveeru loomise kaudu, kuhu konstrueerime vastava kontrollvalemi kahe funktsiooni – MEDIAN ja EOMONTH – abil.
Koolitaja Uno Kõrsmaa annab nõu, kuidas kindlaks teha, kas kuupäev langeb teatud vahemikku või mitte

Pildil on kujutatud tööleht lähteandmetega – perioodi algus- ja lõppkuupäev, valideeritavad kuupäevad (kollase taustvärviga lahtrid) – ning soovitud tulemus, milleni tahame jõuda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700