Autor: Raamatupidaja.ee • 25. november 2020

Teenuste väliskaubanduse 2021. aasta andmed tuleb edastada statistikaametile

Järgmisest aastast muutub teenuste väliskaubanduse andmete kogumise ja edastamise kord. Selle aasta lõpuni kogub neid andmeid maksebilansi aruande koosseisus Eesti Pank, järgmisest aastast aga teenuste väliskaubanduse küsimustikuga statistikaamet.
Foto: Pixabay

Viimane teenuste väliskaubanduse andmeid sisaldav maksebilansi aruanne esitatakse Eesti Pangale selle aasta neljanda kvartali kohta 2021. aasta 25. jaanuaril. Esimese kvartali teenuste väliskaubanduse küsimustik tuleb aga esitada statistikaametile 2021. aasta 18. aprilliks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700