Autor: Martin Johannes Teder • 13. november 2020

Ihuaudiitor andis viimasel hetkel Seppikutele vajaliku allkirja

Endine tipp-poliitik ja kalaäride omanik Ain Seppik (paremal) ja tema poeg Sulev Seppik.
Foto: Andras Kralla
Rikkumiste tõttu tegevusloast ilma jäänud vandeaudiitor Raul Randväli andis viimasel tööpäeval vajaliku allkirja perekond Seppikute rahapesujuttudesse segatud kalaäride majandusaasta aruannetele.

Randväli nentis oma allkirjaga, et Seppikute ärile pole võimalik koroonaviiruse pärast auditit teha. Kuigi audiitorite järelevalve nõukogu hinnangul kõlab seesugune põhjendus ettekäändena, annab allkiri Seppikutele terve aasta armuaega, enne kui uus audiitor nende ärisse sisse vaatama hakkab.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700