Autor: Raamatupidaja.ee • 9. november 2020

Üldsõnalisest teenuse nimetusest arvel ei piisa

Üsna tavapärane on, et arvele märgitakse teenuse müük üldsõnaliselt, ilma teenuse sisu, kohta ja mahtu täpsustamata. Äripäeva Teabevara lugeja pöördus nõuandekeskusesse selgitamaks, kuidas tuleb ehitustööde puhul arveid korrektselt vormistada.

Küsimus: Kui detailne peab olema teenuse sõnastus ja kirjeldus arve väljastamisel? Kas see on piisav, kui arvele on märgitud lihtsalt "teenus" või peab see olema täpsem, näiteks "ehitusteenus"?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700