Autor: Raamatupidaja.ee • 27. oktoober 2020

Raamatupidamisbüroode juhid prognoosivad palgakasvu, kuid teenuse hinnatõusu tulemas ei näe

Äripäeva Infopanga küsitlusest raamatupidamisbüroode juhtidele selgus, et kriisi otsest mõju on kogenud suhteliselt väiksem osa ettevõtteid, samas on juhid valmis, et kriis võib peatselt, eelkõige klientide kaudu ettevõttesse siiski jõuda.
Äripäeva Infopanga konkurentsiraport näitab sektoris olulisi liikumisi ja prognoosib järgmist poolaastat

Raamatupidamisettevõtete äritegevus on otseses seoses klientide majandustegevuse mahuga, see tähendab vajadusega raamatupidamiseteenuse järele. Tihedast konkurentsist sektori sees annab tunnistust asjaolu, et kui kõigile muudele näitajatele ennustavad juhid valdavalt kasvu, siis toote-teenuse hinnale tõusu ei prognoosita.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700