Autor: Martin Johannes Teder • 22. oktoober 2020

Audiitor põrmustab Tooli kinnisvarafirma aruande … juba 13 aastat järjest

Vanad võlgnikud segavad BREM Kinnisvarahooldus OÜ raamatupidamist nii, et audiitorid on tulistanud 13 aastat järjest ettevõtte aruande pihta.
Foto: Andras Kralla
Ärimees Toomas Tooli ettevõtte BREM Kinnisvarahooldus OÜ suhtes on audiitorid juba 13 aastat avaldanud kahtlust, kas firma ikka on üldse jätkusuutlik. BREMi juhatuse liige Risto Mägi probleemi ei näe.

„BREMi majandustegevusega pole seal aruandes midagi pistmist,“ ütles Mägi Äripäevale. BREMi raamatupidamist läbi vaadanud audiitori hinnang on aga hoopis teistsugune - on tõsiseid kahtlusi, kas ettevõte ikka on elujõuline.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700