Autor: Raamatupidaja.ee • 27. august 2020

Ettevõtetel on riigile mitmeid ettepanekuid seoses KredExi toetusmeetmetega

Kaubanduskoda viis ligi 3400 ettevõtte seas läbi veebiküsitluse, et saada ettevõtetelt tagasisidet KredExi kriisimeetmete kohta ning koguda ettepanekuid meetmete muutmiseks. Küsitlus näitas, et suurem osa vastanutest ei ole väga rahul KredExi toetusmeetmetega.
Foto: Pixabay

Tagasiside on oluline sisend riigi kriisimeetmete nõuandvale kogule, et koroonakriisi võimalikul jätkumisel saaksid kõik ettevõtted ja sektorid võrdselt soovitud abi. Ettevõtetelt laekus ka mitmeid ettepanekuid toetusmeetmete tingimuste muutmiseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700