Autor: Raamatupidaja.ee • 27. august 2020
Ainult tellijatele

Ettevõtetel on riigile mitmeid ettepanekuid seoses KredExi toetusmeetmetega

Kaubanduskoda viis ligi 3400 ettevõtte seas läbi veebiküsitluse, et saada ettevõtetelt tagasisidet KredExi kriisimeetmete kohta ning koguda ettepanekuid meetmete muutmiseks. Küsitlus näitas, et suurem osa vastanutest ei ole väga rahul KredExi toetusmeetmetega.

Autor: Pixabay

Tagasiside on oluline sisend riigi kriisimeetmete nõuandvale kogule, et koroonakriisi võimalikul jätkumisel saaksid kõik ettevõtted ja sektorid võrdselt soovitud abi. Ettevõtetelt laekus ka mitmeid ettepanekuid toetusmeetmete tingimuste muutmiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700