Autor: Eva-Maria Kangro, inimeste juhtimise konsultant ja psühholoogiadoktor • 26. august 2020

Kuidas stressile mitte jalgu jääda ja säravana püsida

Ma ei tea inimest, kelle elu oleks stressivaba. Ja ausalt öeldes ei olegi see päriselt võimalik. Kas aga pingetega žongleerimine on kaasaegse tõttava elu paratamatu osa?
Eva-Maria Kangro

Alustan siinkohal iseendast. Olen ema kolmele tütrele ja nagu iga teinegi vanem, elan oma lastele parima äranägemise järgi kaasa. Rõõmuga käivad aga ikka käsikäes ka pinged. Oma töös psühholoogi ja konsultandina aitan toetada teiste inimeste arengut ja edu, mis tähendab ühtlasi väljakutsuvat kombinatsiooni vastutusest ning määramatusest. Ja ma ei ole loobunud oma pikaaegsest balletiarmastusest, treenides ikka mõned korrad nädalas. Muide, haldjaliku tulemuse saavutamise taga on hardcore fitness trenn. Ikka sammhaaval osavamaks, sitkemaks, paindlikumaks ja tundlikumaks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700